Spor salonlarina sahte agirlik satan cete kiskivrak yakalandi

(Zaytung'dan once sadece burada!)
Onceki gun Gungoren Doganlar mevkiide faaliyet gosteren "basbasbasbasbastamambende" spor salonu uyelerinin karistigi kavga sonucu ortaya cikan cete, polisin genis capli tahkikati ile kiskivrak yakalandi.

Konu ile ilgili yorum yapan "basbasbasbasbastamambende" spor salonunun isletmecisi F.K. (38) "verdikleri agirliklarin hepsi sahte. hepsi. uzerinde 20 kg yazan agirlik gercekte 8 kg, 10 kg yazanlar gercekte 3 kg oldugu ortaya cikti. Bilemedik. Bodyci oldugumuz icin genelde makarna ile besleniyoruz imkanlarimiz dahilinde. Hali ile beynimizde bir miktar hamurlasma oldugunu saniyoruz. Bu yuzden agirliklari tartmak aklimiza gelmedi. Agirliklari Jansport bavulla getirmelerinden killanmistim acikcasi fakat boylesi bir sahtekarligi ummuyordum. Inanin bana spor salonuna 2 senedir gelip hala 'ya ben cok sismek istemiyorum, bradd pitt vucudu olsun yeter" diyen var. aramizdan gomlegin altina cocuklarin yuzerken taktiklari kollugu giyip mahallede gezenleri kiniyoruz tabii, yanlis islerle ugrasiyorlar. " seklinde konustu.

Kavga ile ilgili ise yorum yapmaktan kacinan F.K., israrli sorulara daha fazla dayamayarak, gozyaslari icinde: "tabii sonucta mahallede bilinen kisilerdir bodyciler. cok sevdigimiz bir arkadasimizi alt mahallede sikistirmislar, tum salonu toplayip kavgaya gittik. yaptigimiz tum calismalarin hic bir ise yaramadigini, park edilmez tabelasini yerinden kaldirip karsi tarafa girmeye calisan Necdet arkadasimizin, kaldirdiktan hemen sonra tabela ile yeniden yere dusmesinden anladik. ardindan gelen seri yumruklar, agirliklarin sahteligini kafalarimiza kazir nitelikteydi. En cok da tasidigi kalasi savuracakken kalasla birlikte savrulan Mahmut arkadasimiza uzuluyoruz. Kalas etrafinda 4 tur attiktan sonra kalasin altinda kalarak feci sekilde darp oldu." dedi.

Resimde ise "basbasbasbasbastamambende" spor salonu uyelerinden Hamdi'nin Gungoren body building sampiyonasinda, mahallesini gururla temsil ederkenki hali goruluyor, guzel gunlerden kalan bir ani niteliginde.(Soldan Ucuncu)

Yorumlar